Ochrana osobních údajů


Informace o používání cookies

Provozovatelem této webové stránky, je společnost MobileSoft s.r.o., IČ: 025 73 857, se sídlem Českoskalická 650, 549 41 Červený Kostelec, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 33165, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, případně cílení reklamy, přizpůsobení webových stránek www.mobilesoft.eu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Seznam, Facebook.

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní.

Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách.

Další informace o cookies naleznete ZDE

Kódy třetích stran

Na tomto webu trvale používáme kódy od společnostI Google, které nám pomáhají analyzovat, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu chovají.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti MobileSoft s.r.o., IČ: 025 73 857, se sídlem Českoskalická 650, 549 41 Červený Kostelec, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 33165 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem nabídky zboží či služeb, uzavírání a plnění smluvních závazků.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností MobileSoft s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@mobilesoft.eu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti MobileSoft s.r.o., se sídlem Českoskalická 650, 549 41 Červený Kostelec.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru: Google, Facebook, Instagram, Seznam.cz.

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.